Montering af tegltag: Find det bedste tilbud

Vil du have lagt et nyt billigt tegltag? Så læs med her, og find det bedste tilbud på montering af tegltag. Der kan være rigtig mange penge at spare!

I disse år er der stigende fokus på renovering af huse og boliger. Danskerne ønsker at sænke deres varmeforbrug. Til glæde for dem selv, via det styrkede indeklima og de økonomiske besparelser, men bestemt også for klimaet og miljøet.

Vil du også spare penge på varmeregningen? Og vil du samtidig have et nyt, billigt tegltag? Så læs med i artiklen her, og bliv klogere på emnet.

 

Hvad er tegltag?

Når man bygger et hus, kan man vælge mellem adskillige former for tage. Tegltaget er et af de mest populære, og samtidig et af de ældste vi kender til. Fordelene ved tegltag er deres enorme robusthed, og gode holdbarhed. Du kan snildt regne med, at et nylagt tegltag vil holde op mod 100 år.

Mange vælger derfor at indhente et 
tilbud på tegltag, når beslutningen om et nyt tag skal træffes. Mange danskere foretrækker nemlig at få et tag som er let at vedligeholde, og som holder længe. Og det får man med et tegltag.

Hvor længe holder tegltag?

Det er alment kendt blandt håndværkere, at tegltag har en levetid på over 50 år. Som nævnt tidligere er det slet ikke usandsynligt, at dit kommende tegltag holder 100 år. Det man skal være opmærksom på er, at kraftige storme potentielt kan vride de enkelte tagsten fri. Det er sjældent det sker, og det skal virkelig ruske der ude, men det kan forekomme. Heldigvis kan en god forsikring (find besparelser på dine forsikringer her) gøre underværker her. Du kan forlænge levetiden på dit tegltag ved at vedligeholde det ordentligt. 

Taler vi tegltag, og hvor længe de holder, så er der altså en del ting der spiller ind her. Det er vigtigt at du vælger det mest holdbare, og det som passer bedst til dit hus. Alt det kan håndværkerne hjælpe dig med ekspertrådgivning om, når du indhenter 3 tilbud, og vælger det bedste, så du kan få et billigt tegltag.

Tegltag tilbud

Et nyt tegltag kan snildt holde 50-100 år. Er det ved at være tid til at få udskiftet dit? Indhent 3 GRATIS tilbud her på siden!

Hvordan renser man tegltag?

Svaret på spørgsmålet “hvor længe holder tegltag” har i høj grad også noget at gøre med vedligeholdelsen af det. For husker du at rense og rengøre taget, så holder det generelt meget længere. Men hvordan renser man tegltag?

Dit tegltag vil med tiden højst sandsynligt få lidt alger og mos på sig. Det kan ikke helt undgås, da det ofte bliver vådt af regn, og dermed er perfekt grobund for den slags. En lille smule patina gør dog ikke noget, vil de fleste mene. Hvordan renser man tegltag, spørger man så igen. Jo, en stige, kost, og en god balje vand med sæbe er alt der kræves. Du skal simpelthen blot op og skrubbe godt til.

Nogle eksperter mener, at det at rense et tegltag er underordnet, og at det ikke forlænger holdbarheden synderligt. Andre er uenige, og mener det gør underværker. I sidste ende må det være op til de enkelte ejere at afgøre, hvad de ønsker i denne henseende.

Hvilken tegl skal man vælge?

Heldigvis er tegltage yderst varierede i deres farver og udtryk. Du har derfor rig mulighed for at sætte dit eget præg på dit kommende tag. Her kan du læse mere om hvilke tegl du kan vælge imellem, og hvad de forskellige slags er:

Når man laver engoberede tegl, blander man forskellige farver ler med vand, med henblik på at opnå en ønsket farve. Blandingen hælder man så ud over teglstenen, som nu smelter sammen med den påførte blanding, når teglstenen brændes. Engoberede tagsten har typisk en mat samt ikke mindst stærk og holdbar overflade.

Betontegl kaldes også ofte cementtagsten. De fås typisk i røde og sorte udgaver. Find derfor ud af hvilken farve der passer bedst til dit hus. Det gør du bedst i samråd med de håndværkere du bestiller her på siden. Betontegl fremstilles af en blanding af sand, cement og vand.

Her er der tale om de røde og ret almindelige tegl. Dem har du sikkert set på mange hustage, i løbet af dit liv. De produceres af en blanding af ler, og bliver brændt ved ca. 1.000 grader på en facon der sikrer dem en høj grad af stabilitet. Der benyttes ikke overfladebehandling på disse tegl. Som tag fungerer almindelige tegl fortrinligt til det danske klima, da de kan holde til lidt af hvert.

Denne teglsten er på mange måder som den almindelige tegl, dog med den forskel, at den er glaseret. De sorte udgaver er typisk de mest eftertragtede, og derfor også de dyreste. Du skal være opmærksom på, at de kan skinne utrolig meget i direkte sollys, og dermed kan være til gene for andre borgere i området.

Den blådæmpede tegl er vel sagtens en af de mest eksklusive på markedet. Du kan ikke overse dem, da de er kendt for deres flotte farvespil. Tonerne går fra skifergrå over brunlig til blålig. En flot tegl, men også en relativt dyr en af slagsen.

En rigtig klassisk dansk vingetagsten er karakteriseret ved det vinge-agtige udseende. Disse tegl er perfekte i det hårde nordiske klima, og de er smudsafvisende og relativt holdbare. Du går ikke galt i byen med disse.

Tegltag hældning

Har du særlige ønsker til hvor meget dit kommende tag skal hælde? Så er det vigtigt at vide lidt om tegltag hældning. Har du et hus, hvor du ønsker en hældning på under 35 grader, så skal du i udgangspunktet have et undertag. Har du derimod et med en hældning over 35 grader, så kan du godt undvære undertaget. De fleste håndværkere vil nu stadig anbefale undertaget.

Som bekendt er der ting der skal tages hensyn til, såfremt man etablerer et undertag. Vigtigst af alt er det, at der skabes ordentlig ventilation, både mellem undertaget og isoleringen, men bestemt også mellem teglstenene og undertaget. Hvis du ikke får skabt ordentlig ventilation på teglenes underside, så kan der meget lettere opstå frostskader. Det skal du for alt i verden undgå.

Som du også kan se, skal du i planlægningsfacen finde ud af, om du ønsker et nyt tegltag uden undertag, eller om du skal have et med undertag. Alt dette hjælper håndværkerne dig med, når du indhenter 3 tilbud på tegltag her på siden.

Lægning af tegltag

Har du besluttet at dit hus skal have nyt tegltag? Det er en god idé, for det er et flot og holdbart tag du får ud af det. Men lægning af tegltag er ikke bare noget man selv gør. Det kræver teknisk viden, og kompetencer som kun håndværkere i udgangspunktet er i besiddelse af.

Heldigvis er det super let at indhente et tilbud. Her på siden kan du let og elegant indhente 3 tilbud på montering af tegltag. Fordelen ved at benytte tilbuddet her er, at du slipper for at ringe rundt til en masse håndværkere, som muligvis slet ikke er specialister inden for lægning af tegltag. For her er du nemlig sikret tilbud på montering af tegltag fra specialister som har arbejdet på lignende projekter masser af gange før. De har ganske enkelt kompetencerne i orden.

Få 5 års entreprisegaranti på 35.000,-
Benytter du dig af muligheden for et af de 3 gratis tilbud, og opstår der fejl eller mangler på det udførte arbejde, så kan du benytte dig af den medfølgende gratis 5 års entreprisegaranti.

Hvem lægger tegltag?

Det er vigtigt at få professionelle på opgaven. Vi har samlet en liste over kompetente håndværkere, som lever og ånder for at lægge tegltag. Indhent 3 tilbud, og benyt så det du finder er bedst på pris og kvalitet. Det frarådes for menigmand at kaste sig over et så stort projekt som det er, at lægge tegltag.

Hvad koster tegltag?

Ifølge Bolius kan du forvente en tegltag pris der ser nogenlunde sådan ud:

Priser for vingeteglsten pr. m2 inklusiv moms

 • Pris ca. 300 kroner

  Rødsten uden montering.

 • Pris ca. 500 kroner

  Sortglaseret uden montering.

 • Pris ca. 600 kroner

  Rødsten inklusiv montering.

 • Pris ca. 1000 kroner

  Sortglaseret inklusiv montering.

Hos GoodToKnow VIL vi have at du sparer penge. Og der er ingen undtagelse når vi taler om at få et godt tegltag tilbud. Her er der nemlig også gode rabatter og besparelser at finde. Med et nyt tag sparer du først og fremmest typisk på varmeregningen. Det kan aflæses med det samme. Dernæst er det også muligt at presse prisen på teglsten og montering.

Måden du gør det på, er ved at indhente et tilbud her på siden. Når du indhenter 3 tilbud på tegltag og montering, spiller du håndværkerne ud imod hinanden. Noget der udelukkende kommer dig som forbruger til gode. Så spar penge på dit tegltag! Begynd allerede processen i dag.

Guide: Sådan får du et billigt tegltag

At købe et nyt tegltag er en stor beslutning. Ikke mindst økonomisk. Før man kan gå i gang, skal der undersøges en masse ting, såsom tegltag pris, hvordan montering af tegltag fungerer osv. Det kan hurtigt virke uoverskueligt, men heldigvis behøver det slet ikke at være sådan.

For hvis du
indhenter 3 tilbud på montering af tegltag her på siden, så bliver det hele pludselig meget lettere. Fordelene ved at købe et nyt tegltag på denne måde er blandt andet:

Så let indhenter du 3 GRATIS tilbud på montering af tegltag. Tryk på billedet, eller knappen nedenfor. Så er du i gang

Trin for trin: Sådan indhenter du 3 tilbud på montering af tegltag

Er du klar på at komme i gang med dit tegltagsprojekt? Glimrende. Her følger en kort guide til, hvad du skal gøre, for at indhente dine 3 tilbud på montering af tegltag:

 • Tryk først på den grønne knap ovenfor hvor der står “Indhent 3 GRATIS tilbud på montering af tegltag” 
 • Du føres nu ind på siden, hvor du kan taste din ordre 
 • I den første rubrik “Opgavebeskrivelse” skal du give en kort beskrivelse af din opgave. Skriv her, at du ønsker tilbud på montering af nyt tegltag, hvor stort dit hus og dit tag ca. er, samt hvad du ellers finder relevant at håndværkerne ved 
 • I rubrikken nedenunder vedhæfter du et billede af dit hus og dit tag 
 • I den næste rubrik skriver du dit navn, adresse, telefonnummer samt email, og accepterer betingelserne 
 • Tryk nu blot på den grønne knap i bunden, og din anmodning vil nu blive behandlet 

Nu er der blot tilbage at vente på, at du modtager de 3 tilbud på montering af tegltag. Du vil let kunne sammenligne priser og vilkår, og ud fra dette kan du vælge lige præcis den håndværker der passer bedst til din opgave.

Så kom i gang! Til glæde for din boligs udseende og indeklima, din pengepung, på baggrund af lavere udgifter til opvarmning, og ikke mindst til glæde for miljøet, da din bolig vil kræve mindre opvarmning, efter endt udskiftning af taget.

Montering af solceller

Skal du have monteret nyt tegltag? Så kan du med fordel overveje også at få solceller på taget

Overvej samtidig montering af solceller

Når du alligevel skal have monteret nyt tegltag, så kan du med fordel også overveje at få lagt solceller på taget. Det vil nemlig yderligere styrke dig økonomisk, på baggrund af lavere udgifter til el og opvarmning. Samtidig vil det være en kæmpe gevinst for miljøet.

Også her er det en god idé at indhente 3 tilbud. Følg blot linket her, og indhent 3 tilbud på montering af solceller.

Tips og tricks: Sådan sparer du penge på montering af tegltag

I artiklen her har vi vist dig hvordan du sparer penge på montering af tegltag, ved at indhente 3 tilbud. Vi har dog mere klar i godteposen til dig. Her er således et par tips og tricks til dig, som snart skal have monteret nyt tegltag.

Tip nummer 1: Få finansiering til montering af tegltag

Mangler du penge til monteringen af tegltaget? Så overvej om en omlægning af dit realkreditlån eventuelt kunne være en løsning. Du har muligvis friværdi at trække på, og med de rekordlave renter vi for tiden oplever, kan det være du endda kan spare penge på realkreditlånet i samme ombæring. Kontakt din bank og/eller realkreditinstitut med henblik på et tilbud om dette.

Fradrag for håndværksydelser

Endnu en god årsag til at komme i gang med montering af nyt tegltag – du kan trække håndværksydelsen fra i skat!

Tip nummer 2: Husk fradragene for håndværksydelserne

Hvorfor snyde sig selv for besparelser? Nej, vel? Husk derfor at håndværksydelser giver fradrag på op til 12.500,- pr. voksen over 18 år i husstanden. Du kan således trække udgifterne til arbejdsløn inklusiv moms fra. Er der to voksne i husstanden, så kan i altså samlet set trække 25.000,- fra i skat. Og så er hele projektet med montering af tegltag pludselig langt mere økonomisk tilgængeligt. Læs mere hos Skat.

Så hvad venter du på? Kom i gang med dit projekt i dag!
Indhent straks 3 gratis tilbud på montering af tegltag.

Vi håber du fandt informationen i artiklen interessant og brugbar. Vi står klar til at besvare alle eventuelle spørgsmål du måtte have, om det at få monteret nyt tegltag, og hvordan det kan være med til at spare dig for penge. Det foregår i kommentarfeltet nedenfor.

Og hvad kan man så sige om alt dette? Jo, det var da godt nok GoodToKnow!

* Artiklen indeholder reklamelinks. Vi henviser kun til produkter og services vi kan stå inde for, og som vi finder bidrager positivt til at du kan spare penge.

2 thoughts on “Montering af tegltag: Find det bedste tilbud”

 1. Hans O. Larsen

  Hej. I skal bare have tak for de gode råd som har hjulpet os meget. Vi endte med at vælge det tilbud som godt nok ikke var billigst af de 3 men hvor håndværkerne bare virkede mere som om de vidste hvad de talte om. Så vi glæder os til at få lagt taget til sommer.

  Hans

  1. Hej Hans

   Tak for din kommentar.

   Ja, det er ofte fornuftigt at vælge det tilbud som både har en god pris, og hvor håndværkerne virker til at have mest styr på tingene. Det er således ikke nødvendigvis altid det billigste tilbud man skal løbe på.

   Vi ønsker dig held og lykke med dit kommende nye tegltag. Og hold endelig øje her på siden for flere gode tilbud på montering af tegltag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *