Find et billigt mobilabonnement i 2020

Et mobilabonnement har vi alle. Men der er ingen grund til at betale for meget. Spar penge nu. Se hvor let du finder et billigt mobilabonnement i 2020.

Et nyt år er over os. Ja faktisk et helt nyt årti. 2020 er over os, og med det følger masser af nytårsforsæt. Her på GoodToKnow anbefaler vi dig at fokusere på din økonomi, samt at sætte dig for, at spare penge i det nye år. Her er en enkelt måde at gøre det på: Du kan nemlig spare masser af penge på dit mobilabonnement. Her viser vi dig hvordan du finder et billigt mobilabonnement i 2020.

Hvilket mobilabonnement skal du vælge?

I medierne meldes der om priskrig på mobilabonnementer igen. Men hvad skal man dog gøre? Der er nemlig masser af mobilselskaber at vælge mellem i Danmark. Ja, det er faktisk næsten lidt af en jungle at finde rundt i. Heldigvis behøver det ikke være så svært.

Generelt skal du vide, at der i Danmark findes tre overordnede mobilnetværk:

  • TDC (eller YouSee, som er forbruger-brandet under TDC, og har været det siden 2016) 
  • Telia/Telenor 
  • 3

Der findes naturligvis flere end blot tre mobilselskaber i Danmark. Det skyldes ganske enkelt, at de tre nævnte netværk/operatører har en række lavprisselskaber under sig. 3 har f.eks. Oister, og TDC/YouSee har f.eks. Fullrate.

Når du vælger dit næste mobilabonnement skal du gøre det ud fra flere parametre, f.eks. pris, dækning og indhold. Er det vigtigste for dig f.eks. prisen? Så tag mobilsparetesten her, som også omtales i denne artikel. Er dækningen og indholdet også vigtige parametre, så husk at tjekke denne ud på operatørens hjemmeside, når du føres til denne, efter du har taget mobilsparetesten.

Billigt mobilabonnement 2020

Forestil dig at du kan spare 40,- pr. måned på dit mobilabonnement. Det lyder ikke af meget, vel? Men det er faktisk 480,- pr. år!

Så meget kan du spare årligt, ved at få et billigt mobilabonnement i 2020

Her hos GoodToKnow vil vi have at du sparer penge. Og vi vil samtidig også have dig til at forstå, at selv små beløb med tiden kan vokse sig store. Med andre ord så tæller hver en krone. Så lad os derfor tage et regneeksempel: 

Forestil dig at du i dag betaler 149,- pr. måned for dit mobilabonnement. Det viser sig, efter du har taget mobilsparetesten, at du kan få et mindst lige så godt abonnement til kun 109,- pr. måned. Jovist, ‘kun’ 40,- sparet, siger du så måske. Tja, det har du da ret i, det virker måske ikke som så meget. Men det bliver altså til 480,- pr. år! Over 10 år er det en besparelse på hele 4800,-! De penge kan snildt bruges på noget bedre, synes du ikke?

Forstå derfor, at det altid er vigtigt, at man gennemgår sine udgifter. Dette var blot en potentiel besparelse på din mobilpost. Gennemgå også gerne dine forsikringer. Mon ikke også der gemmer sig store besparelser der?

Sådan ser mobilsparetesten ud. Tag den nu! Det er super let, og du kan næsten med garanti spare penge. Og vil du ikke det?

Sådan finder du et billigt mobilabonnement i 2020

Det er super let at spare penge på sit mobilabonnement. Du skal blot tage sparetesten. Sådan gør du:

Sådan gør du: 

  1. Start med at trykke på den grønne knap ovenfor
  2. Du føres nu til en side, hvor du kan se om du kan spare penge på dit mobilabonnement 
  3. Angiv hvor meget henholdsvis tale og data du har i dag, samt hvor meget du betaler for dit nuværende abonnement. Tryk så på den røde knap hvor der står “Start sparetjek”
  4. Du føres nu til en side, hvor du let og elegant kan finde et billigt mobilabonnement. Find nu blot det der passer dig bedst, og tryk dig videre til operatøren. Her kan du let og enkelt oprette abonnementet. Voila! Så let kan det gøres

Vil du have dit nuværende nummer med dig over til det nye abonnement? No problemo! Det er nemlig også super let. Vi har tidligere skrevet en artikel om hvordan du gør det, som du kan læse her.

Vi håber du straks tager mobilsparetesten. For hvorfor egentlig ikke? Hvorfor gå rundt og betale for meget for noget, som i virkeligheden kan gøres billigere? Det er ikke vejen frem. Husk altid at træffe de fornuftige og rette valg! Og husk også den der mentalitet med, at hver en krone tæller. Den kommer du langt med.

Har du spørgsmål om hvordan du får et billigt mobilabonnement i 2020? Eller måske om hvordan du får det bedste mobilabonnement? Så skriv løs i kommentarfeltet nedenfor! Vi vender tilbage med et svar hurtigt.

Tjek også vores store tema om mobiler, smartphones og mobilabonnementer her.

Og hvad kan man så sige om alt dette? Jo, det var da godt nok GoodToKnow! 

 

* Artiklen indeholder reklamelinks. Vi henviser kun til produkter og services som vi kan stå inde for, og som vi finder bidrager positivt til at du kan spare penge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *